SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Avcı yeni sezona dair konuştu! "Hazırlık maçlarının tarihi ve günü belli"

Trabzonspor'da Avcı yeni sezona dair konuştu! "Hazırlık maçlarının tarihi ve günü belli"

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 11:42




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ankaragücü karşısında alınan 4-2'lik galibiyet sonrası yeni sezon çalışmalarına dair konuştu.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 4-2 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Bu sene kısaca bir değerlendirme yapacak olursak geldiğimiz haftadan sonra koyduğumuz bir takım üçüncülük hedefi ve kupa finali hedefi kağıt üzerinde gerçekleşti." dedi.

"Hazırlık maçlarının günleri, tarihleri belli"

Sezon öncesi programı yaptıklarını ifade eden Avcı, "Geçen hafta kupa finalinden sonra programımızı da hemen üzerinde oynadık ve netleştirdik. Sezon başı kampımız programımız net, hazırlık maçları, günleri, tarihleri belli, Avrupa Kupası ön eleme hangi tarihte oynayacağız. Haziran ve temmuz takvimini çok net bir şekilde yaptık kampımıza dair. Uzun zamandır uğraştığımız transfer çalışmalarının bir bölümünde ciddi şekilde mesafe katettik." şeklinde konuştu.

Transferlerle ilgili başkan ve yönetim kurulu ile bir araya geldiğini belirten Avcı, "Büyük ihtimalle İstanbul’da olacak bundan sonraki sürecimiz, bir araya gelmek. Çünkü yarından itibaren herkes tatiline ve programlarına doğru hareket edecek. Bütün takımla ilgili transferlerle ve iç transferle içerdeki dağılımları ile ilgili tabii ki başkan ve yönetim kurulu ile paylaşıyorum." diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap