SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Finale gelen her takım burayı hak etmiştir

Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Finale gelen her takım burayı hak etmiştir

23 Mayıs 2024 Perşembe - 20:10




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan mücadele 20.45'te başlayacak.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Güzel bir futbol akşamı. Dünden beri ifade ediyorum. Finale gelen her takım burayı hak etmiştir ve bunu kazanmak istiyoruz. Trabzonspor’un müzesinde 9 tane var. 10 yapıp Beşiktaş ile eşitlemek istiyoruz. Bu günlerde oyunun içinde kalmaya ihtiyacımız olduğu bir durumda iyi bir fırsat. Kazananın kaybedeni saygıyla karşıladığı, kaybedenin kazananı alkışladığı bir maç olsun. Güzel bir dil kullandığımız bir futbol festivali olsun.

Ligdeki hedefimize ulaştık. Diğeri bu kupayı almak. Ahmet Suat Özyazıcı gibi bu kulüpte olmak istiyorum.


Beşiktaş bu ülkenin en büyük takımlarından biri. İki büyük kulüp karşılaşacak. Festival ortamı var. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onları gülerek göndermek istiyoruz.

Trezeguet’in sürecinin daha sonrası hamle olması gerektiğini hem kendisinden hem sağlık kurulundan aldığımız bilgilere dayalı . Pepe’nin de bir sakatlığı vardı o da aynı şekilde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap