SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Alexander Sörloth paniği! ''Real Madrid umrumda değil''

Trabzonspor'da Alexander Sörloth paniği! ''Real Madrid umrumda değil''

09 Mart 2020 Pazartesi - 14:45




Gaziantep FK ile oynadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un performansı hayal kırıklığı yaratmıştı. Real Madrid dedikodularından etkilendiği iddia edilen Alexander Sörloth ile teknik heyet bir görüşme yaptı.





Trabzonspor'da Alexander Sörloth paniği kısa sürdü. Hüseyin Çimşir, haftaiçi oynanacak Yeni Malatyaspor ve haftasonundaki Medipol Başakşehir maçları öncesinde Alexander Sörloth ile yaptığı görüşmede, ''Hakkında birçok transfer iddiası çıkıyor. Bunları senin kafanı karıştırmak için çıkarıyorlar. Sen sahaya odaklan. Gollerine devam et. Şampiyonluk için sana ihtiyacımız var'' ifadelerini kullanırken, Norveçli golcünün cevabı, genç teknik adamın yüreğine su serpti.

Kuzeyin Kralı, ''Real Madrid ya da başka bir takım şu an umrumda değil. Ben sadece Trabzonspor'un şampiyonluğunu düşünüyorum. Siz merak etmeyin hocam...'' diyerek konsantrasyonunun bozulmadığını dile getirdi.

Norveçli isim, ligde attığı 19 golle krallık yarışında birinci sırada bulunuyor. Sörloth'un en yakın takipçisi Papiss Cisse'nin ise 16 golü bulunuyor.

Beğendim
14
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap