SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Alexander Sörloth çılgınlığı!

Trabzonspor'da Alexander Sörloth çılgınlığı!

18 Temmuz 2023 Salı - 15:59




Trabzonspor'da bordo mavili taraftarlar, eski golcünün takıma geri dönmesini istiyor.





Trabzonspor'da santrfor arayışları devam ederken, bir kısım bordo mavili taraftar sosyal medya üzerinden Sörloth'un geri dönmesi adına paylaşımlarda bulunuyor.

Gerek Sörloth gerekse yönetime çağrılarda bulunan taraftarlar, Norveçli yıldız oyuncuyu yeniden takımda görmek istediklerini dile getiriyor.

Taraftarlar, sosyal medya üzerinden Sörloth'a ve Başkan Ertuğrul Doğan'a yüzlerce mesaj gönderirken, Trabzonspor'un oyuncu için bir tasarruf kullanığp kullanmayacağı ise şimdilik merak konusu.

Geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren Sörloth, 34 lig maçında 12 gol atıp 3 asist yapmıştı.

27 yaşındaki oyuncunun, Leipzig ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.


trabzonsporda-sorloth-cilginligi-1.jpg

SÖRLOTH'UN TRABZONSPOR KARİYERİ

Ağustos 2019'da Crystal Palace'den kiralık olarak Trabzonspor kadrosuna katılan Sörloth, 49 maçta 33 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda gol krallığı başarısı elde eden Norveçli oyuncu, Crystal Palace tarafından Alman ekibi Leipzig'e 20 milyon Euro bedelle satılmış, Trabzonspor bu paranın yarısını kasasına koymuştu.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap