SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu rakipsiz kaldı

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu rakipsiz kaldı

11 Kasım 2021 Perşembe - 16:09




Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu kongreye tek aday olarak girecek gibi duruyor. Bordo-mavili takımın açık ara şampiyonluğa koştuğu ortamda daha önce sinyal veren diğer adaylar geri adım atmak zorunda kaldı. İşler bu kadar iyi giderken hem kazanma şansları olmadığını düşünen ve fark yemek istemeyen bu isimler, takımın hocası ve yönetimiyle iyi bir ivme yakaladığını bu duruma zarar verebilecek her türlü eylem ve sözden kaçınılması gerektiğini söyleyen şehrin ileri gelenlerinin de tavsiyesiyle a





Trabzonspor’da kongre tarihi belli oldu. İlk kez Trabzonspor’da belirlenen kongre tarihi öncesi şehirde özellikle yönetimsel anlamda kulisler en kısır zamanını yaşıyor.

Takımın ciddi puan farklı ile önde olması, camianın şampiyonluğa kilitlenmesi, başkan adayı olarak ortaya çıkmanın riskleri, muhalifleri susturdu.

Adı başkan adaylığına geçen isimlerde herhangi bir hareketlilik yok.

Genel kurulların akil isimleri de her yerde her fırsatta, Ahmet Ağaoğlu’na rakip çıkmanın şu anda takıma camiaya bir faydası olmayacağını seslendiriyor.

Ahmet Ağaoğlu, tek aday olarak genel kurula gitmesi kesin gibi. Asıl mücadele Ağaoğlu’nun listesine kim girecek.


Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap