SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ağaoğlu yeniden başkan seçildi

Trabzonspor'da Ağaoğlu yeniden başkan seçildi

05 Aralık 2021 Pazar - 17:32




Trabzonspor Kulübü'nün 78. genel kurulunda tek aday olan Ahmet Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçildi.





Trabzonspor'da seçimli olağan genel kurulu bugün sona erdi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu güven tazelerken iki adayın yarıştı Arşiv ve Müze Kurulu’nda başkan belli oldu.

9353 DELEGEDEN 1354 DELEGE OY KULLANDI

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bugün yapılacak seçimle tamamlanacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda Ahmet Ağaoğlu, yeni yönetimiyle yeniden başkan olarak seçildi. 9353 delegeden 1354 delege kongrede oy kullandı. Kullanılan 1354 oydan başkan Ahmet Ağaoğlu 1152 oy aldı.

MEVCUT BAŞKAN TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Mevcut başkan Mehmet Salih Uzun ve Osman Can’ın yarıştığı Arşiv ve Müze Kurulu’nda  727 oyla mevcut başkan Salih Uzun tekrar başkan seçildi. Osman Can ise 551 oy aldı.


Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Asil üyeler: Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu, Şemsetdin Hancı.

Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Ertuğ Özarman, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekçi, İbrahim Aydın.

Yeni yönetim kurulu asil listesinde 6 yeni isim bulunuyor.



Başkan Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaptı.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı; 
Divan kurulu başkanımız, sadece bugün burada değil 3 yıldır yaşamış olduğumuz her sıkıntıda sadece Trabzonspor kulübünün bu camianın menfaatlerini gözeterek sergilediğiniz davranış, divan kurulu üyelerinizle verdiğiniz destek bizleri bugünlere getirmiştir. Genel kurul önünde sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Son dönem yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Görevlerini yerlerine getirdiler. Başarıyla kulübe hizmet etmenin gururunu yaşayabilirler. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlara, yeni kurul başkanlarına ve üyelerini kutluyorum.
 Yönetim kurulum adına geçtiğimiz dönem yaptığımız çalışmalar asgari standartlarımızdı. Artık yeni hedeflerimizin olduğu, arkamıza bakmadan, neler yaptığımıza bakmadan, nerelerde hata yaptığımıza bakarak Trabzonspor’u hayal edilen düşünülen başarıya kilitlenmiş bir çalışma programıyla birlikte camiaya çalışmanın sözünü veriyorum.

Yeni göreve gelen yönetim kurulu ve başkanı olarak hedefimiz sadece şampiyonluk, kupalar, sportif başarı değil. Şanlı tarihi boyunca ülke sporu adına sorumluluk almış bunun gereğini yerine getirirken farklı bir noktaya taşımış olarak yerini almıştır. Herkesin malumu olduğu üzere son yıllarda sportif anlamda ekonomik anlamda ciddi şekilde irtifa kaybeden Türk futboluna karşı tüm kulüpler olarak sorumluluğumuz vardır. Hiçbir kulüp ekonomik ve sportif olarak bizim payımız yok diyemez. En ağır yük bize düşüyorsa onu da üzerimize almaya bunun gerekliliğini yerine getireceğimizden herkes emin olsun.

Hiç bitmeyecek bir mücadelenin içinde olduğumuzun bilinciyle asla vazgeçmeden yaptıklarımızdan keyif alarak sürdürülebilir bir başarı için yanyana yürümeye devam ediyoruz. Dün bile geçmişte kaldı Trabzonspor yönetimi olarak daha yeni başladık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap