SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı'yı kızdıran gerçek

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'yı kızdıran gerçek

11 Aralık 2020 Cuma - 12:58




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geldiği günden bu yana 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ancak Sivasspor maçındaki istatistikler, Avcı'yı kızdırmaya yetti.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Caleb Ekuban’la buldukları gol için takıma teşekkür etti... yedikleri için için eleştirdi. Ganalı oyuncunun Abduldakir Ömür’ün asistiyle 2 pasta buldukları golde atak süresi sadece 11 saniye oldu. Haftanın en hızlı gollerinden birisi atıldı. 11. saniyede top 83.37 metrelik mesafe kaydetti. Topun hızı ise 7.48 metre saniyeye çıktı. Topun dolaşım hızı Abdullah Avcı’yı mest etti.

Yatabare’nın asistinde Hakan Arslan’ın attığı golde ise Sivasspor 3 pası 12 saniyede yaptı. Top 65.52 metre dolaştı. Topun hızı 5.64 metreye kadar çıkabildi. Bu kadar yavaş top hızına rağmen gol yenilmesi tecrübeli teknik adamın keyfini kaçırdı.

Abdullah Avcı'nın moralini bozan istatistikler

Abdullah Avcı eksik Sivasspor karşısında bazı istatistiklere dikkat çekti… bu şekilde istatistikler yakalamaya devam etmeleri durumunda daha çok puan kaybedeceklerini oyuncularına anlattı.

- Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda Sivasspor’dan (ilk yarı 54 ikinci yarı 43 toplam 97) daha az hücum bölgesinde (ilk yarıda 62 ikinci yarıda 55 toplamda 117) topla oynadık.


- İlk yarıda yüzde 57.1 olan orta sahada topla oynama yüzdesini ikinci yarıda yüzde 46.5’le Sivasspor’a teslim ettik.

- İkini yarıda hücum bölgesine 11 top attık. Sivasspor 24 tane attı.

- Rakip alanda daha az top karşıladık (29-34), rakipten 19 tane daha az sahipsiz top (24-34) kazandık.

Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap