SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı yan pas eleştirilerine cevap verdi! "Birinci sıradaydık"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı yan pas eleştirilerine cevap verdi! "Birinci sıradaydık"

18 Ekim 2023 Çarşamba - 14:52




Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Papara Park'ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Deneyimli teknik adam, yan ve geri pas eleştirilerine yanıt verdi. Avcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

TRABZONSPOR DİKİNE OYNANAN PAS DA BİRİNCİ SIRADA

Trabzonspor'un bulunduğu yerde yarış vardır. Avrupa kupalarına katılabilmek, Türkiye Kupası gibi hedeflerimiz var. Yan pas geri pas oynamaya devam edeceğm.(Gülüyor) 2014'de de yurt dışında çalışmalar yaptım. 21-22 sezonu şampiyon olduğum dönem 22-23 ayrıldığım sezon dahil Trabzonspor dikine oynanan pas da birinci sırada. Rakip ceza sahasına dikine pasta Trabzonspor Türkiye birincisi. Bayern Münih, City, Barcelona, PSG, Napoli yan pasta birinci dikine pasta birinci. Dikine atabilmek için yan pas yapmak zorundasın. Bir veri ile önünüze koyuyorum. Büyük takımlar topa sahip olarak oyun oynarlar. Bunu daha hızlandırmak yeni yeni içinde forrmasyonlar var. Daha şiddetli yapmaya çalışacağız.

BJELİCA'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM


Nenad Hocaya teşekkür edelim, hizmet etmiştir. Bir takım veriler var. Eleştiri mi yapıyor destek mi oluyor? Şüphelerimiz var. %50 beraber çalıştığım geri kalanını da tanımaya çalışıyorum. Bu zamana kadar hangi mevkide ne kadar oynamışlar. Gelen transferlerin verilerini çıkartmaya çalışıyorum. Sosa da Hamsik de önemli hizmetler yaptı. Devre arasında ne yapacağız. Olumlu transferler de var. Grup enerjisini önemsiyorum. Antrenmanda iyi cevaplar veriyorlar. Kazanma alışkanlığını yakaladıkça yukarı çıkacağını düşünüyorum.

PEPE İLE GÖRÜŞTÜM

Pepe ile dün değil önceki gün görüşme yaptım. Uzun süre oynamaması 15 gün bireysel antrenman yaptı ve takıma girince sakaltandı. özel oyuncu gün gün takip ediyoruz. Antrenman ve maç süresini tamamlayarak devam edeceğiz. 5'E 2'lere girmeye başladı. Onuachu ve Mendy potansiyel oyuncular iyi bir görüntüleri var. Kaliteyi yükselttiler, onların da enerjileri yüksek.  

YUSUF SARI İLE UZATMAK İSTEDİK

Benim işim değil. Oyuncu üzerinden düşüncemi söylerim. Bakasetas ile daha görüşmedim 4 haftalık bir süreci görünüyor. Pazartesi gelecek, Egemen hoca konuştu. Nwakaeme'nin kalmasını istedik, kulübüm mali açıdan olmadı. Milli takımla adım geçince 'ben Türkiye'de oynadım beni Türkiye'ye alsın'. bu kulübe katkı sağladı. Yusuf Sarı buradaydı geldiğimde. Mukavelesi 1 sene sonra bitecekti. Uzatmak istedik, ilk milli takıma ben yolladım. Yusuf'u arayıp hocam ciddi mi söylüyorsun dedi. 2. Yusuf mukaveleyi uzatmadı. 'giremiyorum kadroya' dedi. benim oynamam lazım dedi. Adana Demir ona uygun oynayarak gelişebilir. onun burada sonradan attığı gollerle anıyorum. Bu şekilde bilinsin.


HASTALIKLI YAPIYI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

Bazen bir şehri değiştirip adapte olamayabilirsin. Kulübün bütçesine saygı göstermek lazım. Kurumun ne kadar önemli ve değerli olduğunu bilenlerden birisiyim. Mukaveleleri ben yapmışım gibi algı yapmışım. Kurum benim için önemlidir. Profesyonelleri yönetimler yapar. Detayları ben bilmem. Bjelica ile benim söylediğim uyuşmuyor. Marka olan Trabzonspor'dur herkesin ona hizmet etmesi gerekiyor. Hastalıklı yapıyı değiştirmek için buradayım Bunu değiştirmek için buradayız.

Fernandes antrenmanlara başladı yine bir ağrısı oldu. Oyuncuların takibini net bir şekilde sağlık ekibiyle yapıyoruz.

Mendy ve Onuachu ile ilgili benim ilgim yok. Berat önemli katkı sağladı, bugün burada olması daha olgunlaşan bir durumu olduğunu görüyorum. Beni mutlu ediyor.

Eğer alt liglerin organizasyonunu rekabet ortamı içinde yapar ve denetlersek sayı da çoğalır. Maç sayısı da çoğalır. Kriterlere uygun rakiplerle oynamazsan karşılığını alamıyorsunuz. Kaliteyi ve rekabeti arttırsak oyuncu gelişimlerini net bir şekilde görebiliyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap