SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın canını sıkan 3 isim! Parmak’tan sonra..

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın canını sıkan 3 isim! Parmak’tan sonra..

24 Nisan 2021 Cumartesi - 10:16




Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın isteğiyle kadro dışı kalan Abdülkadir Parmak'ın ardından üç ismin daha sırada olduğu iddia edildi.





Trabzonspor'da Abdullah Avcı 11’ini hemen hemen belirledi… ancak derdi kulübeden gelen oyuncular ile sahadaki oyuncular arasındaki kalite farkı. Gelecek sezon yapılacak transferlerde bunlara dikkat edeceğinin mesajlarını veren Avcı, dört oyuncu üzerinden mesaj gönderdi.

Bunlardan birisi geçen hafta 88’de oyuna giren ancak penaltı atışında ceza sahasına erken girdiği için atışın tekrarlanmasına neden olan Kamil Ahmet. Önceki akşam da sonradan oyuna giren Flavio olmayacak yerde faul yaptı. Galatasaray’ın golüne katkı verdi. Afobe ise derbide sahada kaldığı anlarda hiçbir şey yapmadı. Abdülkadir Parmak ise Galatasaray maçında oyuna girmeyi reddetti. Parmak’ın ipi çekildi. Diğerleri sırada.

AFOBE VE YUNUS EN FAZLA DEĞER KAYBEDEN TRABZONSPORLULAR

Trabzonspor’da değer kazanan oyuncular çoğunlukta… ancak kaybedenlerde var. Bunların başında 6.5 milyon euro’luk değerle Trabzonspor’a gelen ancak 3.7 milyon euro’luk değer kaybıyla değeri 2.8 milyon Euro’ya kadar gerileyen Afobe ilk sırada geliyor.

Yunus Mallı ise 4 Şubat’ta Trabzonspor’a imza atmasına rağmen yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden 2 ayda 600 bin euro değer kaybetti.


Kamil Ahmet, Hosseini ve Erce Kardeşler de Trabzonspor’un diğer değer kaybeden oyuncuları olarak dikkat çekiyor.

Beğendim
6
Sevdim
7
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap