SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın bir dediği iki edilmiyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın bir dediği iki edilmiyor

09 Ekim 2021 Cumartesi - 14:39




Trabzonspor yeni tesislerini yavaş yavaş kullanıma sokuyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bütün isteklerinin derhal yerine getirilmesi talimatını verdi.





Trabzonspor’da tesisleşme çalışmaları neredeyse tamamlandı.  Antrenman sahalarını genişletildi. Tüm sahaların aynı randımanı vermesi için operasyon tamamlandı. 4 nolu sahanın havalimanına yakın olduğu bölümü bitti.

Abdullah  Avcı’nın talimatları doğrultusunda siparişi verilen yeni fitness aletleri geldi.  Avcı özellikle zayıf bulduğu Serkan Asan ve Abdülkadir Ömür gibi genç oyuncuların burada fiziklerini geliştirmesini istiyor.

Ayrıca oyuncuların salondan çıkıp sahaya inişi de 30 saniyeye düştü.  Eski salon ile sahanın arası 2-3 dakika alıyordu. Proje 2 milyon TL’ye mal oldu. Bunun içerisinde bina yapımı ve aletlerin bedeli yer alıyor. 2 ay içerisinde tüm malzemeler salonda yerini alacak.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap