SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak neden kadro dışı kaldı

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak neden kadro dışı kaldı

05 Ekim 2020 Pazartesi - 09:12




Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak'ın Eddie Newton tarafından neden oyuna alınmadığı tartışması sürüyor. Ortaya ise birçok dedikodu atıldı.





Trabzonspor’da sakatlığı bulunmayan ve son yapılan antrenmana katılan Abdulkadir Parmak kamp kadrosuna dahil edilip Gaziantep’e götürülmesine rağmen teknik direktör Eddie Newton maç kadrosuna almadı. Parmak kadronun açıklanmasıyla birlikte sosyal medya hesabından Trabzonspor formalı paylaşım yapması ise gözlerden kaçmadı.

İddialar ise Parmak ile teknik direktör Newton’ın 11’le ilgili tartışma yaşadığı yönünde. Parmak’ın Newton’ı takımı Baker’la beraber yapmakla suçladığı, İngiliz teknik adamın ise öngörüsüne inandığı oyunculardan fikir almasının normal olduğu cevabını verdiği daha sonra da Parmak’ın kadro dışı kaldığı dedikodusu yayıldı.

PLAZA, UĞURCAN VE PARMAK’IN KADRO DIŞI KALMA NEDENİ SAKATLIK

Djaniny’nin de transferinden sonra Plaza’nın sözleşmesinin feshedileceği dedikoduları arttı… Abdülkadir Parmak’ın ise Newton’la 11 konusunda yaşadığı çekişmeler yüzünden kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Uğurcan’ın ise Almanya’dan sürpriz bir teklif aldığı ve satılma ihtimali bulunduğu için Gaziantep’e götürülmediği konuşmaları ortaya çıktı.

Tüm bu iddialar ışığında teknik direktör Newton ise üç oyuncusunu kadroya sakatlıkları nedeniyle almadığını iddia etti. İngiliz teknik adam; “Uğurcan, Abdülkadir ve Plaza ile ilgili çok büyük sakatlıklar değil ama risk almak istemedik. Henüz sezonun başı” dedi.


Beğendim
15
Sevdim
8
Beğenmedim
20
Üzgün
6
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap