SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yerine kanat oyuncusu Fransa’dan…

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yerine kanat oyuncusu Fransa’dan…

10 Nisan 2021 Cumartesi - 12:16




Trabzonspor, Avrupa'dan bir çok talibi olan genç futbolcusu Abdülkadir Ömür'ün yerine Fransa 2’nci Ligi takımlarından Valenciennes’de başarılı bir sezon geçiren 7 gol ve 5 asist üreten Kevin Cabral’ın peşine düştü.





Chelsea, Trabzonspor’un yıldızı Abdülkadir Ömür’de ısrarcı… iki kez ayağını kırmasına rağmen sahalara dönmeyi başaran Abdülkadir’in gelecekte önemli bir yıldız olacağını düşünen İngiliz ekibinin yöneticileri erken davranarak işi bitirmekte ısrarcı.

Bordo-mavili yönetim ise Chelsea’den iddia edilen teklif gelmesi durumunda 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklife hayır demeyi düşünmüyor. Böyle bir durumda kanat forvetsiz kalma ihtimali üzerine çalışmalar da devam ediyor.

Özellikle Fransa Ligi’nden gelen oyuncuların Süper Lig’de başarılı olması yüzünden Scout ekibi Abdullah Avcı’nın önüne sürpriz bir isim koydu. Fransa 2’nci Ligi takımlarından Valenciennes’de başarılı bir sezon geçiren 7 gol ve 5 asist üreten Kevin Cabral’ı önerdi.

Abdullah Avcı, 21 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu için olumlu rapor verirse izlemeye devam edilecek.

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap