SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku!

07 Eylül 2019 Cumartesi - 15:33




Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür ameliyat oluyor.





Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür ameliyat oluyor. Trabzon'da yapılan kontrollerinde ödem tespit edilen oyuncuya yapılan ayrıntılı kontrollerde menisküs yırtığı yaşadığı görüldü.

Yıldız oyuncunun 4-6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Abdülkadir, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Play-Off rövanş maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Genç oyuncu son oynanan Fenerbahçe maçında da forma giyememişti. 20 yaşındaki oyuncu bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de toplam 6 maçta forma giymiş ve 1 gol 2 asistle oynamıştı.

 

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Güven “AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün, diz ekleminde ödem tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Abdülkadir Ömür’ün tedavi sürecinde yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrasında sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Abdülkadir Ömür'ün errahi operasyonu önümüzdeki hafta içinde planlanmaktadır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap