SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Yunan gölcü

Trabzonspor'a Yunan gölcü

21 Mayıs 2021 Cuma - 16:47




Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor için Yunan basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bordo-mavililerin, bu sezon Hollanda Ligi'nde gol kralı olan Yunan yıldız Giorgos Giakoumakis'le ilgilendiği öne sürüldü. İşte detaylar...





Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen ve bu doğrultuda Bruno Peres ve Gervinho gibi isimlerle prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer için bir sürpriz iddia da Yunanistan'dan geldi.
Yunan gazeteci Giannis Chorianopoulos, Trabzonspor'un Hollanda Ligi ekiplerinden Venlo'da forma giyen Giorgos Giakoumakis'le ilgilendiğini duyurdu.
Chorianopoulos, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Venlo'nun 26 yaşındaki golcü için 5 milyon Euro bonservis bedeli istediğini öne sürdü.

GOL KRALI OLDU!

Giakoumakis, bu sezon Venlo formasıyla Hollanda Ligi2ni adeta salladı. Yunan yıldız, 30 maçta attığı 26 golle Hollanda Eredivisie'de gol kralı oldu.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap