SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a yeni Ekuban: Joao Carvalho

Trabzonspor'a yeni Ekuban: Joao Carvalho

06 Aralık 2019 Cuma - 16:23




Trabzonspor transfer haberleri...Trabzonspor'da devre arası transfer çalışmalarını hızlandıran scout ekibi, Ada'dan sürpriz bir ismi gündeme getirdi. Trabzonspor'da transferi gündeme gelen isim bonservisine 15 milyon Euro verilen, Benfica fabrikasından yetişen Joao Carvalho oldu.





Trabzonspor haberleri...Trabzonspor’un scout ekibi bir süredir ''Yeni Ekuban'' bulmak için İngiltere Championship Ligi'nin altını üstüne getiriyor... scoutlar Ünal Karaman’ın önüne sürpriz bir isim koydu. Nottinhgam Forrest’te forma giyen Joao Carvalho. İngiliz ekibinin geçen sezon Benfica’dan 15 milyon Euro’ya aldığı 22 yaşındaki Portekizli oyuncu için Ekuban ya da Sörloth benzeri bir transfer teklifi yapabileceği raporda yer aldı. Ünal Karaman’ın olumlu rapor vermesi durumunda 10 numara oynayan Joao Carvalho için Pereira’nın devreye sokulabileceği bildirildi.

Trabzonspor'da scout ekibinin onayladığı Joao Carvalho nasıl bir oyuncu?

9 Mart 1997 Portekiz doğumlu oyuncu on numarada forma giyiyor. Futbolcu yetiştirme fabrikası olan Benfica altyapısında yetişti. Benfica'nın tüm alt yaş gruplarında forma giydi. Joao Carvalho, topla hareketli, dikine giden, çalım atan, daha çok pasa dayalı bir oyun seven bir futbolcu. Tekniği iyi olan Joao Carvalho, durağan yapıdan uzak görünümde. Joao Carvalho, Nottingham Forest formasıyla bu sezon 14 maçta 2 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap