SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a ve bazı taraftarlara PFDK'dan ceza! O blokta bulunanlar maçlara giremeyecek

Trabzonspor'a ve bazı taraftarlara PFDK'dan ceza! O blokta bulunanlar maçlara giremeyecek

14 Aralık 2023 Perşembe - 23:27




Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Trabzonspor'a para cezası verdi.





Trabzonspor Kulübü'ne toplamda 680 bin TL ceza kesilirken Başkan Ertuğrul Doğan'a da 45 gün hak mahrumiyeti ve 600 bin TL ceza uygulandı.
 
PFDK'nın yaptığı açıklamaya göre:
 
6- Trabzonspor A.Ş., 10 Aralık 2023 tarihinde oynanan Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Trabzonspor A.Ş. Trendyol Süper Lig maçında taraftarlarının çirkin tezahüratından dolayı ve aynı sezon içinde deplasmanda ikinci kez tekrarlanması sebebiyle 80.000 TL para cezası aldı. Elektronik biletlerine bloke konularak bir sonraki deplasman maçına girişleri engellenecek.
 
11- Trabzonspor A.Ş., 9 Aralık 2023 tarihinde kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan sportmenliğe aykırı ve hakemlerle ilgili açıklamalar nedeniyle 600.000 TL para cezasına çarptırıldı.Trabzonspor A.Ş. Başkanı Ertuğrul Doğan, aynı tarihte kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı sportmenliğe aykırı ve hakemlerle ilgili açıklamalardan dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 210.000 TL para cezası aldı.
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap