SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a teklif yağıyor! 3 yıldıza dev rakam

Trabzonspor'a teklif yağıyor! 3 yıldıza dev rakam

23 Nisan 2020 Perşembe - 14:10




Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Bordo mavililer, sezon hücum hattındaki etkinliği ile damga vururken, Avrupa ve dünyada da yankı buldu. Aktarılan bilgilere göre Trabzonspor'lu Sörloth, Ekuban ve Nwakaeme'ye teklifler geldi. İşte rakamlar...





Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'a teklif yağıyor.

Sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace'tan iki yıllığına sadece 750 bin Euro'ya kiralanan Alexander Sörloth için 25-30 milyon Euro'luk astronomik rakamlar konuşulurken, Caleb Ekuban için de devler sıraya girdi.

Ganalı golcü için İskoçya'nın iki ezeli rakibi Celtic ve Rangers kapışırken, İtalya'dan da Lazio'nun transfer yarışında olduğu gelen haberler arasında.

Yeni Asır'ın haberine göre Karadeniz ekibinin, Ekuban için yaklaşık 10 milyon Euro gibi bir rakamı bonservis olarak belirlediği öğrenildi.

NWAKAEME'NİN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Yönetim, Nwakaeme'yi de takımda tutmakta zorlanabilir. Nijeryalı oyuncu için sezon başında ismi açıklanmayan bir Çin ekibinden 6 milyon Euro'luk teklif geldiği duyurulurken, son olarak Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'in, 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Fırtına 31 yaşındaki oyuncu için de 13-14 milyon Euro'luk bedel biçti.


Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap