SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Sörloth şoku! Sözleşme detayı ortaya çıktı

Trabzonspor'a Sörloth şoku! Sözleşme detayı ortaya çıktı

18 Ağustos 2020 Salı - 18:47




Trabzonspor'un gol kralı forvet oyuncusu Alexander Sörloth önümüzdeki (2020 - 2021 ) sezonunda  maçların %50'sinde forma giydiği zaman, oyuncunun satın alma opsiyonuna 6 Milyon Euro daha ekleniyor.





Süper Lig'in gol kralı Alexander Sörloth... Tüm dikkatleri üzerine çeken Sörloth hakkında sözleşmesinde yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

Sörloth'un satın alma opsiyonu devreye girdiği anda buy-out maddesi ortaya çıkıyor. Şayet buy-out maddesi devreye girdiği takdirde Trabzonspor, Sörloth'u satmak istiyorsa Crystal Palace kulübü ile anlaşmak zorunda kalacak. Hal böyle olunca Trabzonspor için iki ihtimal var... Crystal Palace ile anlaşarak satıştan pay vermek yada 6 Milyon Euro verip ikna etmeden futbolcuyu almak.

Trabzonspor cephesinin neden böyle bir sözleşme yaptığı ise merak konusu olurken, edindiğimiz bilgilere göre performansa dayalı bir sözleşme yapıldığı oldu. 

Beğendim
12
Sevdim
35
Beğenmedim
34
Üzgün
14
İnanılmaz
10

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap