SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a kamerun tankı

Trabzonspor'a kamerun tankı

28 Aralık 2018 Cuma - 09:33




Menajerler, Onazi’nin yerine 28 yaşındaki Michael Ngadeu Ngadjui önerdi.





Karadeniz Gazetesi Özel // Osman Başkır // Trabzonspor’da stoper ve ön libero arayışları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Slavia Prag forması giyen 1.90 boyundaki Michael Ngadeu Ngadjui, bordo-mavili kurmaylara önerildi

AZ AMA ÖZ TRANSFER

ARA transferde stoper ve ön libero mevkilerine birer oyuncu almayı planlayan Trabzonspor bu konuda deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyor. Sırp oyuncu Savic transferi konusunda önemli adımlar atan bordo-mavililer, sezonu kapatan Onazi’nin bölgesi için de arayışlarını sürdürüyor. Bu mevkii için ilk görüşmeyi Krasnador forması giyen Charles Kabore ile yapan Fırtına, Kamerunlu ön liberonun fiyat yükseltmesi nedeniyle geri adım attı. 

SON KARAR KARAMAN’IN

ANCAK yönetimin ön libero arayışları sürüyor. Trabzonspor’a bu kez menajerler aracılığıyla Çek ekibi Slavia Prag’da oynayan Michael Ngadeu Ngadjui önerildi. 1.90 boyunda olan Kamerunlu futbolcu, hem ön liberonun hem de stoper olarak görev yapıyor. Bordo-mavili yönetimin, Ngadeu Ngadjui’yu değerlendirmeye aldığı, teknik direktör Ünal Karaman’la yapılacak görüşmelerin sonrasında da oyuncuyla ilgili nihai kararın verileceği öğrenildi.


NGADJUİ KİMDİR?

Adı: M.Ngadeu Ngadjui

Yaş: 28

Boyu: 1,90 m

Uyruğu: Kamerun


Mevki: Defans - Stoper

Ayak: Çift ayakli

Güncel kulüp: Slavia Prag

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap