SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Haitili sağ kanat geliyor! Don Deedson Louicius harekatı!

Trabzonspor'a Haitili sağ kanat geliyor! Don Deedson Louicius harekatı!

11 Mayıs 2023 Perşembe - 13:05








22 yaşında 1.78 boyunda olan Don Deedson Louicius’un bu sezonun sonunda Hobro ile kontratı sona eriyor. Danimarka medyasına göre, kariyerinde sıçrama yapmak için önemli bir takıma gitmeyi planlayan Haitili genç yetenek Trabzonspor’un teklifine sıcak bakıyor. Haberin ayrıntılarında ise görüşmelerin olumlu gittiği ve tarafların anlaşama yakın olduğu bilgisi yer aldı.

DANİMARKA’NIN önemli spor portallarından bold.dk, Trabzonspor için iddialı bir haberi manşetine taşıdı. Yapılan haberde, Hobro IK formasını giyen Louicius Don Deedson’un Bordo-Mavili yönetim ile görüştüğü öne sürüldü. Bold.dk haberin detaylarında; 22 yaşında 1.78 boyunda olan Haitili sağ kanadın Trabzonsporlu yöneticilerle görüştüğünü, son detayların halledilmesi durumunda Louicius Don Deedson’un yeni sezon Fırtına’nın formasını giyeceği bilgisi yer aldı. Sol ayağını bir raket gibi kullanan genç yeteneğin bu sezon sonu Hobro ile kontratı bitiyor. Kariyerinde sıçrama yapmak isteyen Haitili sağ kanat bu nedenle kulübü Hobro’nun sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Bold.dk ayrıca Louicius Don Deedson’a Beşiktaş, Kasımpaşa ve Fransa Ligue 2'den Saint-Etienne’nin de ilgisinin olduğunu yazdı. Bu sezon 25 maça çıkan genç oyuncu 11 gol attı, 3 de asist yaptı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap