SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a golcü ve stoper Yusuf'un parasıyla alınacak

Trabzonspor'a golcü ve stoper Yusuf'un parasıyla alınacak

Karadeniz Özel

13 Temmuz 2019 Cumartesi - 11:41




Fransız Lille Kulübü Yusuf Yazıcı için 18 milyon Euro’ya çıktı. Daha önce “Yusuf’u satmayacağız” diyen yönetimin direnci kırıldı. Yusuf gitmek istiyor. Yönetim genç yıldızdan gelecek parayla forvet ve savunmaya takviye yapacak…





Karadeniz Gazete // Osman BAŞKIR // Karadeniz dünkü manşetinde ‘Yusuf Gidiyor’ başlığını kullanmış ve genç yıldızın transferi için Trabzonspor ile Lille yetkililerinin görüşeceğini duyurmuştu. Çok gizli tutulan bu görüşmenin İstanbul’da gerçekleştiği ifade edildi. Aldığımız bilgilere göre, Lille Kulübü, 15 milyon Euro’dan açtığı kapıyı 18’e kadar çıkardı. Yine bize gelen bilgilere göre, Bordo-Mavili kurmaylar bu rakama sıcak bakıyor. Yusuf Yazıcı’nın da Lille’e gitmek istediği biliniyor.

Yakın çevresine göre Yusuf valizlerini topladı, yönetimin bu transfer için onay vermesini bekliyor. Yusuf cephesinde bunlar yaşanırken, golcü ve stoper transferlerini bir süreliğine askıya alan yönetim, Yusuf’tan gelecek parayla forvet ve savunmaya yapacağı transferler için görüşmeler hız verecek. Öte yandan 1 milyar 88 milyon TL’lik borcunu bankalara yapılandıran Trabzonspor, kadroya yapacağı takviyeler için kaynağı önemli yıldızları satarak oluşturacak.
Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
8
Üzgün
5
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap