SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a geleceği söyleniyordu! Oyuncunun babasından flaş transfer açıklaması

Trabzonspor'a geleceği söyleniyordu! Oyuncunun babasından flaş transfer açıklaması

19 Haziran 2023 Pazartesi - 14:53




Trabzonlu oyuncu Halil Dervişoğlu’nun babası, transfer konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.





Süper Lig’de daha önce Galatasaray forması giyen Trabzonlu oyuncu Halil Dervişoğlu’nun Türkiye ve Hollanda’dan taliplerinin olduğu ifade edildi.

Radyo Gol’e konuşan Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Baba Dervişoğlu, oyluyla Türkiye ve Hollanda’dan teklifler olduğunu ve düşünme aşamasında olduklarını ifade etti.

"NEDEN OLMASIN?"

Dervişoğlu, konuşmasında “Türkiye ve Hollanda'dan teklifler var düşünme aşamasındayız. Halil, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de geçirdi. Halil Dervişoğlu, Burnley'de süre aldığı 9 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek milli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.


SÜPER LİG EKİBİ ANLAŞTI

Fanatik’te yer alan habere göre bir dönem Galatasaray forması giyen ve bonservisi İngiltere Premier Lig ekibi Brentford’da bulunan Trabzonlu oyuncu Halil Dervişoğlu ile Beşiktaş’ın anlaşma sağladı.

İngiliz ekibiyle görüşmelerine devam eden Beşiktaş yönetimi, transferi bonservis bedeli ödemeden bitirmek isterken Brentford ise gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan Halil’den gelir elde etmek istiyor. Bu yüzden İngiltere tarafı transfere sıcak bakmıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap