SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Djaniny piyangosu! Lucescu..

Trabzonspor'a Djaniny piyangosu! Lucescu..

18 Ocak 2021 Pazartesi - 15:20




Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Djaniny’e talip çıktı. Djaniny’e Razvan Lucescu’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan’ın El Hilal takımı talip oldu.





Trabzonspor’da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Tecrübeli orta saha Enzo Perez’in yarın şehre gelmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

DJANINY'E TEKLİF VAR!

Asist Analiz'in haberine göre; Bordo-mavili takımın sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Djaniny’e Razvan Lucescu’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan’ın El Hilal takımı talip oldu. Arap ekibinin menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a 29 yaşındaki golcüyü transfer etmek istediği öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın onay vermesi durumunda Yeşil Burunlu Adalı golcüyle yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında.
Bordo-mavili takıma sezon başında Al Ahli takımından transfer olan Djaniny, Karadeniz Fırtınası’nda fazla varlık gösteremedi ve 12 karşılaşmada sadece 1 gol kaydetti.

Beğendim
19
Sevdim
9
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap