SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a bir Chelsea'li daha Jake Clarke-Salter

Trabzonspor'a bir Chelsea'li daha Jake Clarke-Salter

02 Ekim 2020 Cuma - 14:03




Aylardır savunma takviyesini gerçekleştirmeyen Trabzonspor yönetim, 5 Ekim’e kadar görüştüğü stoperlerden birini mutlaka bitirmek istiyor. İşte son durum...Sviatchenko konusunda tablo olumsuza döndü, en yakını Salter





Geçen sezondan bu yana stoper sıkıntısı yaşayan Trabzonspor’da gözler buraya yapılacak transfere çevrildi. Taraftarlar sabırsızlıkla yeni savunmacıyı beklerken, yönetim bu işi sona bıraktı. Listenin 1 numarası Sviatchenko konusunda tablo olumsuza döndü. Önceki gece yapılan maçta Danimarkalı stoper yine kaptan olarak çıktı ve Midtjylland rakibi Slavia Prag’ı eleyip, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı. Her şeye rağmen temaslar devam ederken, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun daha önce “Pahalı” dediği Vitor Hugo konusunda son bir hamle yapıldı, cevap bekleniyor.

En yakını Salter

Bonservisi Chelsea’de olan Jake Clarke-Salter’de ise sorun gözükmüyor. 23 yaşındaki solak stoper, anlaşma sağlanması halinde kiralanacak. Aynı Lewis Baker gibi. 1.88 boyundaki Salter, geçen sezon Birmingham’da kiralık oynamıştı.

Beğendim
23
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap