SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a bedava Marcelo

Trabzonspor'a bedava Marcelo

Karadeniz Özel

29 Ocak 2022 Cumartesi - 11:13




Fransız ekibi Lyon’un dün sözleşmesini feshettiği sambacı stoper, 34 yaşında ve 1.91 boyunda. Menajerlerin, “Vitor Hugo ile mükemmel bir ikili olurlar. En az 2 sezon daha Trabzonspor, stoper bölgesinde sorun yaşamaz” dedikleri ifade edildi. Marcelo’yu Süper Lig ekiplerinden Karagümrük de istiyor





EDGAR Ie ile yolları ayıran Trabzonspor, stoper bölgesine takviye yapmak için girişimleri sürdürürken dün ilginç bir gelişme yaşandı.

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Brezilya’lı stoper Marcelo Guedes’in sözleşmesi kulübü Lyon tarafından feshedildi.

Olay sıcaklığını korurken Marcelo’nun menajerinden flaş bir hamle geldi.

Bordo-mavili kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Marcelo Guedes, menajeri aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi.

34 yaşında olan sambacı savunmacı için menajerinin, “Vitor Hugo Brezilyalı. Marcelo da aynı ülkeden. Müthiş bir ikili olacaklarından şüpheniz olmasın. Bu transfer gerçekleşirse Trabzonspor en az 2 yıl savunmasında sorun yaşamaz” dediği öğrenildi.

34 yaşında 1.91 boyunda olan Marcelo, bu sezon Lyon’da yalnızca 2 maça çıktı. Daha sonra kadro dışı kalan deneyimli stoper Lyon’un B takımına gitti ve burada 11 karşılaşma oynadı.

Bu sezon toplamda 13 resmi maça çıkan Marcelo, 3 gol attı. Brezilyalı savunmacı kariyerinde Santos, Wisla Krakow, PSV Eindhoven, Hannover, Beşiktaş ve son olarak da Lyon formalarını giydi.

Beğendim
18
Sevdim
8
Beğenmedim
9
Üzgün
6
İnanılmaz
9

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap