SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a 34 yaşındaki golcü Carlos Bacca iddiası

Trabzonspor'a 34 yaşındaki golcü Carlos Bacca iddiası

23 Mayıs 2021 Pazar - 11:18




Trabzonspor transferde hızlı gidiyor. Roma’dan Bruno Peres, Parma’dan Gervinho ve Kasımpaşa’dan Koita transferlerini bitiren bordo-mavililer, Andreas Cornelius transferinde pürüz çıkması üzerine 34 yaşındaki Carlos Bacca ismini gündeme aldı.





Roma’dan Bruno Peres, Parma’dan Gervinho ve Kasımpaşa’dan Koita ile anlaşan Trabzonspor'un transferleri gün sayıyor.

Geçtiğimiz günlerde Parma’nın hücum oyuncusu Andreas Cornelius transferini bitirmek için İtalya’ya giden bordo-mavili yöneticiler maaş ve bonservis konusunda anlaşmak için yol aradı.

Cornelius’a Trabzonspor’un yanı sıra Alaves ve Real Betis’in de teklif yapması işleri zora soktu.

Cornelius cephesinin maaş ve bonservis konusunda sorun yaşatması yüzünden bordo- mavililer 34 yaşındaki Carlos Bacca ismini gündeme aldı. Oyuncunun menajeriyle temas kuruldu. Transferde izlenecek yol haritası çizildi.

Villareal’de forma giyen Bacca bu sezon istikrarlı bir performans ortaya koyarken 33 maçta 9 gol 2 assitle oynadı. Önümüzdeki hafta da Avrupa Ligi finaline çıkacak olan Bacca’nın ayrılma düşüncesinin olduğu gelen bilgiler arasında.


ABD VE ÇİN 'DEN İLGİ VAR

3 sezondur Villareal’de forma giyen Bacca ile Trabzonspor’un yanı sıra ABD ve Çin Ligi’nden takımların ilgilendiği ifade ediliyor.

Baca kariyerine Junior FC’de başlarken Sevilla, Milan ve Villareal gibi takımların formasını terletti.

Kariyerinde 478 maça çıkan Bacca, 208 gol 61 asistle oynadı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap