SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a 2. Burak Yılmaz olur

Trabzonspor'a 2. Burak Yılmaz olur

Karadeniz Özel

15 Haziran 2019 Cumartesi - 11:14




Fırtına’nın ön protokol yaptığı Fıratcan Üzüm’ü Eskişehirspor’daki hocaları anlattı.





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ // Transfer politikasını genç ve başarıya aç oyuncular üzerine kuran Trabzonspor, geride kalan sezonu Eskişehirspor’da geçiren Fıratcan Üzüm ile prensip anlaşması yaptı. 20 yaşında olan Fıratcan, sağ ve sol kanatta görev yapıyor. Genç oyuncu zaman zaman forvet bölgesinde de oynuyor. Aldığımız bilgilere göre, bordo-mavili kurmaylar Fıratcan ile ocak ayında ön protokol yaptı. 

GELECEK VAAT EDEN BİR OYUNCU

Öyle ki Eskişehirspor’un ısrarlı sözleşme uzatma tekliflerini kabul etmedi. Hatta bu nedenle de Eskişehirspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldı. Fıratcan Üzüm’ü Eskişehirspor’daki hocalarına sorduk. Genç oyuncunun gelecek vaat eden bir isim olduğunu vurgulayan hocaları şu yorumu yaptılar:




ŞUT ATMAYI ÇOK SEVİYOR

 “Hızlı, kolay adam eksilten ve doğrudan kaleyi düşünen bir oyuncu. Biz onu oyun yapısı olarak Burak Yılmaz’ın ilk yıllarına benzetiyoruz. Fıratcan da tıpkı Burak gibi, kaleyi gördüğünde hemen şut atmayı seviyor. Ancak bunlarda isabet oranı fazla değil. Trabzonspor’da şans bulursa ve bu eksik olan yanını fazla çalışarak kapatırsa 2’nci Burak Yılmaz olur” ifadelerini kullandılar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap