SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a 1.91'lik kule! Transfere sıcak bakıyor!

Trabzonspor'a 1.91'lik kule! Transfere sıcak bakıyor!

04 Temmuz 2023 Salı - 15:20




Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer, Bruno Petkovic'ten sonra takım arkadaşı Sandro Kulenovic için de çalışıyor. Hırvat basını 1.91'lik golcünün sıcak baktığını söyledi.





Karadeniz ekibi forvet mevkii için Dinamo Zagreb kulübünün kapısını aşındırıyor. Yönetimin tek isteği Bruno Petkovic değil. Fırtına, aynı kulüpten Sandro Kulenovic'in de peşinde. Hırvat basınında çıkan haberde, Trabzonspor'un teknik direktör Nenad Bjelica'nın 1.91 boyundaki forveti takımında görmek istediği kaydedildi. Haberin detayında Bruno Petkovic'in kısa süre içinde bordo-mavili formayı giyeceği, onu Kulenovic'in de takip edeceği ifadeleri kullanıldı.

DINAMO GÖNDERECEK

Karadeniz ekibinin kadrosuna katmak istediği Sandro Kulenovic geçen sezonu Lokomotiva'da kiralık geçirdi. Hırvat temsilcisi 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmayı planlamıyor. 2025'e kadar kontratı var. Bonservis bedeli 2 milyon euro. Trabzonspor'un Bruno Petkovic'te uyguladığı taktiği Kulenovic için de sahneye koyacağı kaydedildi. Çok daha düşük bir teklifle onu renklerine bağlamaya çalışacak. 1.91 boyundaki oyuncu hava toplarına çok hakim. Gücüyle stoperleri bir hayli zor duruma sokuyor. Pres gücü de yüksek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap