SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Yusuf Yazıcı'da karar değiştirdi!

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'da karar değiştirdi!

29 Haziran 2019 Cumartesi - 10:22




Yusuf Yazıcı'nın talebi üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, oyuncunun menajeriyle görüşerek 20 milyon Euro'nun üzerindeki tekliflerin değerlendirilebileceğini söyledi.





Yusuf Yazıcı'nın gelen tekliflerin değerlendirilmesini istemesi sonrasında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, oyuncunun menajerine yetki verdi. Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için 20 milyon Euro'nun üzerindeki her teklife görüşmeye hazır olduğunu belirtti.

Kendisini ısrarla isteyen Lille’in Şampiyonalar Ligi’nde oynayacak olması Yusuf Yazıcı’yı etkiledi. Bunun yanı sıra Lazio gibi dünya çapında bir takımın da kendisi için devrede olması Yusuf’un başını döndürdü. Ayrıca Dortmund’un hocası Favre’nin de kendisiyle İsviçre’de bir araya gelmesi Yusuf’u gururlandırdı.

Tüm bu şartlar bir araya gelince Yusuf, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na, “Başkanım taliplerim varken ve bu kadar iyi rakamlar öneriyorlar bırakın gideyim. Sizde kazanın ben de kazanayım” dedi. Yusuf’un ayrılmak için hevesli olması Başkan Ağaoğlu’nu etkiledi. Daha önce “olmaz” diyen Ağaoğlu’nun, Yusuf’un menajerine, “20 milyon Euro’nun üzerinde getireceğin her teklif için görüşmeye hazırım” mesajı verdiği bildirildi. (Fotospor)

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap