SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Yusuf Yazıcı transferine onay verdi

Trabzonspor Yusuf Yazıcı transferine onay verdi

09 Temmuz 2019 Salı - 09:25




Fransız basınına göre Trabzonspor genç yıldızın transferine izin verdi.





Fransız medyası Yusuf Yazıcı’ya Lille formasını giydirdi bile. Yapılan haberlerde, Bordo-Mavili yönetimin Yusuf için önerilen 16 milyon Euro’luk teklifi kabul ettiğini, genç yıldızın kısa süre içinde Lille ile idmanlara çıkacağı öne sürüldü

9 TEMMUZ’A KADAR KARAR VERİN

Başkan Ahmet Ağaoğlu her fırsatta Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’da kalacağını söyle de Fransız medyası çok farklı haberler yapıyor. Yapılan haberlerde Lille Kulübü Sportif Direktörü Luis Campos’un, Bordo-Mavili yöneticilerle bir araya geldiğini ve 16 milyon Euro’luk teklif sunduğu öne sürüldü. Fransız basını ayrıca, Campos’un ‘Bize en geç 9 Temmuz Salı gününe kadar cevap verin’ sözlerine yer verdi.

GALTİER İDMANLARA BEKLİYOR

Haberin devamında ise, şu ifadeler yer aldı: “Lille yönetimi Yusuf Yazıcı’nın bu sezon kendilerinde forma giyeceğini inanıyor. Hatta, Yusuf’un kalacağı yer bile ayarlandı. Teknik direktör Christophe Galtier, Yusuf’u antrenmanlara bekliyor. Yeni sezonun planlamasında Yusuf, saha içinde Galtier’in önemli bir parçası olacak. Türk takımı 20 milyon Euro’da ısrar etti ancak 16 milyon Euro’yu kabul etti.” 

Fransız basını Yusuf Yazıcı’nın yeni sezon Lille’de forma giyeceğini yazarken, İtalya’dan da genç futbolcu için ayrı bir iddia geldi. Çizme medyasına göre, Lazio Kulübü Yusuf yazıcı için Trabzonspor’a 7 milyon Euro’luk teklif sundu.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
7
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap