SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yönetimini bekleyen sıkıntı! Koita baş ağrıtacak!

Trabzonspor yönetimini bekleyen sıkıntı! Koita baş ağrıtacak!

12 Haziran 2023 Pazartesi - 10:19




Trabzonspor'da Kasımpaşa'ya kiralanan ve takıma geri dönen olan Koita'nın ayrılık süreci yönetime ek mesai yaptıracak.





Editör: Barışcan ATMACA

Trabzonspor'da Temmuz 2021'de takıma katılan ve beklentileri karşılayamayan Koita, kiralık olarak gittiği eski takımı Kasımpaşa'dan geri döndü.

Trabzonspor'da bir türlü beklenen performansı gösteremeyen ve takımdan ayrılmayı kabul etmediği için bir süre kadro dışı bırakılan Koita, son olarak Kasımpaşa'ya kiralanmıştı.

Kasımpaşa'da da bir süre kadro dışı bırakılan ve daha sonra affedilen Koita, bu sezon 15 resmi maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyebildi.

koita-bas-agritacak-2.jpg

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR


Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve 2023-2024 futbol sezonu için 1 milyon 200 bin Euro garanti ücretin yanı sıra 333 bin Euro da imza parası alacak olan Koita'nın, kazandığı yüksek ücret sebebiyle takımdan ayrılmaya yanaşmayacağı ifade ediliyor.

YÖNETİM KOLAYLIK SAĞLAMAYA HAZIR

Trabzonspor yönetiminin, bonservis bedeli beklentisi olmadığı Koita'ya herhangi bir teklif gelmesi halinde gerekli kolaylığı sağlayacağı da gelen haberler arasında.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap