SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yılın bombasını patlatıyor! Abdullah Avcı onay verdi

Trabzonspor yılın bombasını patlatıyor! Abdullah Avcı onay verdi

09 Ocak 2024 Salı - 14:39




Orta sahasına kaliteli bir ayak arayan bordo-mavili takıma sürpriz bir isim teklif edildi. Gelen bilgilere göre, Fenerbahçe’de oynatılmadığı için ayrılma kararı alan Miha Zajc, menajeri Dardan Idrizi tarafından Trabzonspor’a önerildi.





Sarı-lacivertlilerin, MihaZajc için bonservis bedeli talep etmedikleri öğrenilirken, bu transferle ilgili son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek. Avcı’nın onay vermesi halinde 29 yaşındaki MihaZajc, imzaya çağrılacak.

TRABZONSPOR’DA çok sürpriz sayılacak bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Orta sahaya, 8 ve 10 numara özellikli bir kaliteli isim isteyen bordo-mavili takıma, menajerlerden Miha Zajc önerisi geldi. Sloven orta sahanın menajeri Dardan Idrizi’nin Zajc’ı bordo-mavili yönetime sunduğu ifade edildi. Fenerbahçe’de forma şansı bulamadığı için devre arasında ayrılma planlarını yapan Zajc için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek. Sözleşme süresi ve şartlarda anlaşma sağlanması halinde, Avcı da onay verirse Miha Zajc imza için Trabzon’a çağrılacak. Fenerbahçe’nin Sloven orta saha için bonservis bedeli talep etmediği de gelen bilgiler arasında. 29 yaşında 1. 78 boyunda olan Miha Zajc bu sezon toplam 12 maça çıktı, 2 gollük katkı sağladı. Fenerbahçe’de yalnızca 748 dakika süre alan Miha Zajc, ülkesi Slovenya’nın formasını 40 kez giyerken, 8 de gol kaydetti.

27 GOLE DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI

Kariyerinde Empoli, Genoa gibi Seri A ekiplerinin de formasını giyen Zajc’ın Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Sloven yıldız, kulübeye mahkum olunca İstanbul ekibinden ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe’de 114 maça çıkan Zajc 20 gol atıp 7 asist yaptı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap