SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 'un yıldızına övgü: ‘Hamsik, rock yıldızı gibi’

Trabzonspor 'un yıldızına övgü: ‘Hamsik, rock yıldızı gibi’

27 Ocak 2022 Perşembe - 09:40




Marek Hamsik ülkesinde gündem olmaya devam ediyor... Slovakya basınında, “Trabzonspor yıllar sonra şampiyonluğa çok yakın ve Hamsik’in bunda payı büyük. Rock yıldızı gibi ilgi görüyor. Taraftarlar ona hayran” denildi





Galatasaray derbisi öncesi Bordo-Mavili takımı kamp yapacağı otelin önünde karşılayan taraftarlar, Hamsik için özel pankart hazırlamış ve Slovakça ‘Postavime Ti Sochu (Senin heykelini dikeceğiz)’ yazılmıştı. Bu hareket, Slovak medyasında da gündem oldu. Daha önce defalarca kez Hamsik’in Trabzon’da bir idol haline geldiğini belirten Slovakya basını, bu kez “Trabzon taraftarları için Hamsik yabancı bir futbolcu değil. Onu kendilerinden biri olarak görüyorlar ve hayranlar. Rock yıldızı gibi ilgi görüyor. Trabzonspor yıllar sonra şampiyonluğa çok yakın ve Hamsik’in bunda payı çok büyük. Ligin en iyi orta saha oyuncusu. Sezon sonu şampiyonluk gelirse, onun adı bu kez stadın önüne yazılacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Heykeli dikilecekti’

Hamsik’in kendisi için açılan pankart sonrası otelin önünde taraftarların yanına gittiği ve teşekkür ettiği belirtilirken, Napoli’de de efsane olduğu ve İtalyanlar’ın onun heykelini dikmeyi bile düşündükleri hatırlatıldı.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap