SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un rakibi Olympiakos! Portekizli oyuncu bir kez daha gündemde

Trabzonspor’un rakibi Olympiakos! Portekizli oyuncu bir kez daha gündemde

23 Ocak 2020 Perşembe - 10:41




Trabzonspor'da Joao Carvalho ismi Avrupa basını tarafından inatla yazılıyor. Bordo-mavililerden konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmasa da İngilizler transferin üstüne gitmeyi sürdürüyor.





Trabzonspor’un gündeminde var mı yok mu bilinmez ama İngilizler Joao Carvalho ismini bir kez daha gündeme getirdi… bu kez de FLW’de yer alan iddiaya göre Trabzonspor ve Olympiakos son 15 gündür Nottingham Forrest’i 22 yaşındaki Portekizli oyuncu için ikna etmeye çalışıyor. Son 3 maçta sadece 1 dakika forma giyen Nottingham Forrest para kazanmak için satma opsiyonunu önde tutuyor. Trabzonspor ile Olympiakos ise kiralamak istiyor. İngilizlere göre Trabzonspor ya da Olympiakos’tan birisi kiralamaktan vazgeçip, Nottingham Forrest’in önüne nakit para koyarsa transferi sonlandıracak.

15 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLDU

22 yaşında olan Portekizli 10 numara Joao Carvalho. Nottingham’a 15 milyon Euro bedelle futbolcu fabrikası Benfica’dan transfer edilmişti.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Ancak Carvalho, bu sezon Forest’e yeterince süre alamadı. Geride kalan haftalarda 14 maça çıkan genç yıldız, takımına 2 gol 1 asistlik katkı sağlayabildi. Trabzonspor scout ekibinin takibinde olan ve menajeriyle görüşülen Joao Carvalho’nun Trabzonspor’a olumlu yanıt verdiği öğrenildi.


Genç oyuncunun Pereira ve Fernandes’ten de Trabzonspor ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Carvalho’yu satın alma opsiyonlu kiralamayı planlayan Bordo-Mavili kurmaylar, hafta içinde Ada’ya çıkarma yapacak.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap