SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un Mohamed Sherif teklifi

Trabzonspor’un Mohamed Sherif teklifi

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:07




Trabzonspor'un transferdeki 1 numaralı hedefi Mısırlı golcü Mohamed Sherif için pazarlıklar tam gaz devam ediyor.





Trabzonspor’un forvet transferindeki bir numaralı hedefi olan Mohamed Sherif konusunda son günlerde yaşanan sessizliğin nedeni ortaya çıktı… Sport 360’dan Muhammed Albi’ye göre Sherif’in bonservisini elinde bulunduran Al Ahly, Suudi Arabistan ve Katar’dan gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

Çünkü hem Suudi hem de Katar ekipleri Al Ahly’nin belirlediği 5 milyon dolar’ı ödemeye hazır. Ancak Sherif’in Avrupa hayalini gerçekleştirmek için Trabzonspor’a gitmeye diretmesi yönetimi sıkıntıya sokuyor.

Çünkü Trabzonspor, Sherif’i Galatasaray’ın Mustafa Muhammed’i aldığı gibi önce kiralayıp sonra bonservisini alarak transfer etmek istiyor. Haziran ayında 1.5 milyon dolar verip, 2022 yılının Temmuz ayına kadar da 3.5 milyon dolar daha ödeyerek transferi sonlandırmak istiyor. Al Ahly yönetimi ise hem kendileri mutlu olmak hem de Sherif’i de mutlu etmek için  Trabzonspor’dan kesin satın alma istiyor. Trabzonspor ise Mısırlı golcünün önümüzdeki yıl göstereceği performansa göre bonservisini almak istiyor.

Beğendim
22
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap