SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un Halil Dervişoğlu teklifi hazır

Trabzonspor’un Halil Dervişoğlu teklifi hazır

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:41




Trabzonspor, Galatasaray'da kiralık bir sezon geçiren ve öncelikli satın alma hakkı olan Halil Dervişoğlu'nun transferini bitirmek istiyor. Genç oyuncu da bordo-mavili formayı giymek istiyor. Eğer sarı-kırmızılılar hamle yapmazsa Trabzon işi bitirecek.





Trabzonspor Transfer Haberi: Trabzonspor yönetimi Trabzon doğumlu Halil Dervişoğlu’nun transferi için Galatasaray’ı bekliyor… 10 gün içinde sarı-kırmızılılar Brentford ile temas kurup, Halil için hamle yapmazsa Ertuğrul Doğan bizzat transferi bitirecek.

Hali hazırda Halil için Galatasaray’ın elinde satın alma opsiyonu yok. Ancak ilk satın alma hakkına sahip. 31 Mayıs’ta bu tarih dolacak. O tarihe kadar Halil için yapılan en yüksek teklifi sunan takım kadar teklif sunması durumunda Galatasaray transferi bitirecek.

Brentford, Halil’i Sparta’dan 3 milyon Euro’ya aldı. Ancak İngiliz ekibinde tutunamayan Halil daha sonra Twente’ye gitti. Orada da tutunamadığı için Galatasaray’a döndü.

Trabzonspor, Halil’in Ocak 2020’de Brentford’a gittiği dönemde 1.5 milyon Euro’ya kadar çıkmıştı. Bordo-mavililerin aklındaki rakam maksimum 2 milyon euro.

Çünkü Galatasaray devreye girmezse, Halil’in İngiltere ya da Hollanda’da oynama şansı yok. Çünkü oralarda denendi. Tutmadı. 


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap