SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un gündeminde olan tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşma sağlanırsa.. Avcı’nın Parasını Beşiktaş ödeyecek

Trabzonspor’un gündeminde olan tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşma sağlanırsa.. Avcı’nın Parasını Beşiktaş ödeyecek

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 10:35




Başarısız olduğu için Beşiktaş’tan gönderilen Abdullah Avcı, siyah-beyazlı takımdan kovulduğu için Beşiktaş’tan şu anda yıllık 12 milyon TL alıyor. Avcı, Trabzonspor ile anlaşır ve sözleşme imzalarsa, kontrat yapılan miktarın üzerini (Örneğin 5 milyon TL’ye anlaştı… Bunun 7 milyon TL’sini İstanbul ekibi verecek…) Beşiktaş ödeyecek





Hüseyin Çimşir ile yolları ayıran Trabzonspor’da birçok teknik adamın ismi bordo-mavili takım ile anılmaya başlandı.

Bunların içinde adı ilk sırada olan isimlerden birisi ise son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve orada başarısız olduğu için kovulan Abdullah Avcı.

Beşiktaş ile seneliği 12 milyon TL’den 3 sezonluk anlaşan Avcı, kovulduğu için bu parayı almaya hak kazandı.

İstanbul ekibi bu parayı 52 yaşındaki teknik adama ödüyor. Eğer Avcı Trabzonspor ile anlaşır ve sözleşme imzalarsa ilginç bir detay ortaya çıkacak.

Örneğin; Abdullah Avcı yıllık 5 milyon TL’ye anlaşırsa, Beşiktaş tecrübeli teknik adamın kalan miktarını kasasından ödeyecek. Bu durumda siyah-beyazlıların cebinden 7 milyon TL çıkacak. Eğer anlaşma yapılan mitra daha yukarılarda olursa, Beşiktaş’ın Abdullah Avcı’ya vereceği para daha az olacak.

Bu arada bordo-mavili takımda Kemal Özdeş, Şota ve Erik Gerets’in isimleri de hoca adayları arasında geçiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap