SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un genç oyuncusunun psikolojisi harap oldu! Genç yıldızları orada görebilirsiniz…

Trabzonspor’un genç oyuncusunun psikolojisi harap oldu! Genç yıldızları orada görebilirsiniz…

25 Mart 2020 Çarşamba - 09:43




Trabzonspor'da futbolcular karantina dönemlerini evde oyun oynayarak geçiriyor. Bu arada yönetim, Hosseini'nin İran'a gitmesine izin vermedi.





Trabzonsporlu oyuncular “evde kal” çağrılarına uydu. Evde kaldıkları süreçte canlarının sıkılmaması için zamanın büyük bölümünü oyun oynayarak geçiriyor. Trabzonsporlu futbolculardan Uğurcan Çakır, Doğan Erdoğan, Erce Kardeşler ve Abdulkadir Parmak, online CS-Go oyunu oynadı. Fizyoterapist Burak Subaşı ve Uğurcan’ın kardeşi Neco Çakır ile ekip olan futbolcular yayın açarken evde sıkılan taraftarlara eğlenceli anlar yaşattı. 

İranlı Hosseini'nin psikolojisi harap oldu

Koronavirüs’ün en fazla vurduğu ülkelerden birisi olan İran’da yaşananlar Trabzonsporlu Majid Hosseini’nin psikolojisini alt üste etti. Türkiye’nin İran’la tüm gidiş/gelişleri kapatmasına rağmen genç oyuncu ailesini Trabzon’a getirmek için yönetimden ricacı oldu. Yönetim bunun imkansız olduğu bilgisini verince, Hosseini bu kez İran’a gitmekten zor alıkonuldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap