SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Uğur Çiftçi için transfer teklifini yaptı! Sivasspor'un talebi...

Trabzonspor Uğur Çiftçi için transfer teklifini yaptı! Sivasspor'un talebi...

18 Kasım 2021 Perşembe - 08:22




Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve Süper Lig'in 12. haftası itibarıyla lider durumda bulunan Trabzonspor, Sivassporlu Uğur Çiftçi için görüşme yaptı. Bordo mavililer, Sivasspor ile yaptığı transfer görüşmesinde önemli aşama kaydetti. İşte detaylar...





Süper Lig'de 12 haftanın sonunda en yakın rakibi Atakaş Hatayspor'un tam 7 puan önünde liderliğini sürdüren Trabzonspor'da bir yandan da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bordo-mavililer, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Uğur Çiftçi için görüşmeleri hızlandırdı. Fırtına'da yönetim, 29 yaşındaki sol bek için Sivasspor yöneticileriyle bir araya geldi.

Kırmızı- beyazlılar, Uğur için taleplerini sıraladı. Yiğido, Çiftçi karşılığında 2 milyon euro artı + 2 futbolcu istedi. Son kararı Abdullah Avcı verecek.

Tarafların anlaşma konusunda önemli aşama kaydettikleri öne sürüldü. Uğur'un da transfer için kulübüne baskı yaptığı öğrenildi.

Beğendim
6
Sevdim
6
Beğenmedim
8
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap