SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor UEFA'dan men cezası almamak için ne yapmalı?

Trabzonspor UEFA'dan men cezası almamak için ne yapmalı?

18 Mayıs 2019 Cumartesi - 11:25




Atiker Konyaspor, 33. haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak ligi ilk 5'te bitirme şansını kaybetti.





Spor Toto Süper Lig 33. haftanın açılış maçında Atiker Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor bu sonuçla ligi ilk 5'te bitirme şansını kaybetti. Ancak Trabzonspor'un UEFA ile olan Finansal Fair Play sorunları nedeniyle Avrupa kupalarından men edilme tehlikesi bulunuyor. 

Süper Lig'de Avrupa kupalarına kaç takım katılacak?


Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men edilmesi halinde bu durumda ligi 6. sırada bitirecek olan takım UEFA Avrupa Ligi'ne kalacak. Buna göre Konyaspor ile birlikte Alanyaspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Kayserispor'un da matematiksel olarak ligi ilk 6'da bitirme şansları bulunuyor. 




Peki Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılabilmesi için yerine getirmesi gereken kriterler neler? Başkan Ahmet Ağaoğlu TRT Spor canlı yayında açıkladı:* BDDK ile imzalanacak programın Haziran sonuna kadar yürürlüğe girmesi.

* Mayıs bilançosunda zarar sınırı 5M€




* Uygulanmakta olan FFP programı devam ettirilmeli.


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu TRT Spor'da yaptığı açıklamada, "Bu 3 madde beklediğimiz doğrultuda. Disiplin Kurulu kararını bekleyeceğiz. Savaşmaya devam edeceğiz. Zaten hep savaştık. Bundan sonra da öyle olacak. Enseyi karartmaya gerek yok." ifadelerini kullandı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap