SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’u batırdığı yetmedi küme düşürsün mü istiyorsunuz?

Trabzonspor’u batırdığı yetmedi küme düşürsün mü istiyorsunuz?

Karadeniz Özel

07 Mart 2023 Salı - 12:56




Sosyal medyada bazı trol hesapların Ahmet Ağaoğlu’nun geri dönmesi için yaptığı çağrı karşılık bulmadı...





Şampiyon Trabzonspor’u 9 ayda bitiren, ekonomik olarak dibe vurduran Ahmet Ağaoğlu, futbolculara ödenmesi gereken paraları veremeyince, çareyi istifa etmekte bulmuştu.

Bordo-mavili kulübe bu denli zarar veren Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden aday olabilmenin yollarını aradığı ve nabız yokladığı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden trol hesaplar oluşturan Ağaoğlu’nun bu kişilere paralar vererek kendi lehine paylaşımlar yaptırdığı öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu bu trol hesaplara, “Taraftar beni yeniden kulübün başında görmek istiyor. Bunu değerlendiriyorum. Böyle devam edilirse kararımı gözden geçireceğim” algısını yaptırıp, yeniden başkan adayı olmak için planlar yaptığı ifade edildi.

Trabzonspor’da, başta futbolcular olmak üzere acil olarak ödenmesi gereken 430 milyon TL’lik borç bulunuyor. Ahmet Ağaoğlu bu parayı ödeyemeyince baskılar sonrası başkanlıktan istifa etmişti. Ağaoğlu’nun bazı sponsorlardan destek alabilmek için girişimler yaptığı ancak şu ana kadar olumlu bir karşılık bulamadığı kaydedildi.

Beğendim
6
Sevdim
7
Beğenmedim
24
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap