SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’u 4’üncü büyük yapan Mehmet Ali Yılmaz’dır

Trabzonspor’u 4’üncü büyük yapan Mehmet Ali Yılmaz’dır

20 Temmuz 2021 Salı - 12:51




Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu dün Karadeniz Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.





Medyadan sorumlu Levent Tan ile Karadeniz’e konuk olan Ömer Sağıroğlu, samimi ve içten açıklamalarıyla dikkat çekti.

Karadeniz Gazetesi’nin, Trabzon’un amiral gemisi olduğunu dile getiren Ömer Sağıroğlu, “Burası bizim evimiz. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Bey ve oğlu Soner Yılmaz, bizim için çok özel kişilikler. Onursal Başkanımızın yeri elbette çok farklı. Trabzon şehrini dünyaya tanıtan, Trabzonspor’un Türkiye’nin 4’üncü büyük olmasını sağlayan kişi Mehmet Ali Yılmaz’dır. Kendisini uzun bir süredir ziyaret ekmeyi planlıyorduk ancak pandemi elimizi kolumuzu bağladı. En kısa süre içinde yanında olmayı arzu ediyoruz” dedi.

Trabzonspor’un şehir için çok önemli olduğuna dikkat çeken Ömer Sağıroğlu, “Görev yaptığımız 3.5 yılda yönetim olarak elimizi hep taşın altın koyduk. Bu sezon transferlere erken başladık ve önemli transferler yaptık. İnşallah, medya, taraftar ve şehir tek yumruk olacak ve özlenen şampiyonluğa ulaşacağız. Bizim tek isteğimiz, bu zorlu süreçte tüm şehrin bir arada olması. Kırgınlıkların, kızgınlıkların bir kenara bırakılması. Trabzonspor’un her şeyin üstünde olduğunu biliyoruz. Hepimiz üzerimize düşeni yaparsak, istediğimiz o mutlu tabloyu sezon sonunda görmemiz için önümüzde engel kalmaz. Altyapımızla, yıldız oyuncularımızla bu sezona damga vurmaya hazırız. Yeter ki bir olalım” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRLER KARADENİZ

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Karadeniz’e yaptığı ziyarette günün anısı olarak, çubuklu forma hediye etti. Başkan Danışmanı Ahmet Firidin, Genel yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, Spor Koordinatörümüz Nihat Erence ve editörümüz İsmail Düzgün’e misafirperverlikleri için teşekkür eden Sağıroğlu, ‘İnşallah sezon sonunda yapacağım ziyaret şampiyonluk kutlaması için olur’ temennisinde bulundu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap