SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transferle toparlanacak! 4 koldan operasyon başladı!

Trabzonspor transferle toparlanacak! 4 koldan operasyon başladı!

29 Ağustos 2023 Salı - 09:42




Sezona kötü giren Fırtına, forvete ve Orta sahaya 2'şer isim düşünüyor. Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçları takımın eksiklerini iyice gösterdi. Bjelica basın toplantısında yeni transferlerle güçleneceklerini belirtti. Forvete Petkovic haricinde Nsame veya Vinicius'tan biri transfer edilecek. Orta saha için Mendy, Conde, Makouta ve alternatiflerle görüşmeler sürüyor.





Trabsonspor, Antalyaspor'u yendikten sonra önce Galatasaray'a ardından da Çaykur Rizespor'a yenildi. Özellikle takımın kalite yönünden gelişmesi gerektiği gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Nenad Bjelica da karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "Transfer kolay bir iş değil. Biz de aramıza yeni katılacak oyuncularla beraber takımı güçlendireceğiz. O isimlerle beraber sonraki maçlarda kimsenin pozisyonunun, formasının garanti olmayacağı bir takım oluşturacağız" ifadelerini kullanmıştı. Yönetim yeni haftada 4 yeni oyuncuyu takıma katmayı planlıyor. Transferlerle takımın toparlanacağını düşünüyorlar

PETKOVİC VE MENDY YAKIN

Karadeniz ekibinin forvet listesinde 3 isim öne çıkıyor. 2.5 aydır uğraşılan Bruno Petkovic için artık günler sayılıyor. Gelişi sistemi onun üzerinden kurmak isteyen Nenad Bjelica'nın da işini kolaylaştıracak. Fırtına orta sahaya da 2 oyuncu almayı planlıyor. Bir süredir uğraşılan Angers'ten Batista Mendy transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Lyon'un da kanca attığı 23 yaşındaki ön libero için 5 milyon artı 1 milyon euro bonus karşılığında Angers ile prensip anlaşmasına varıldı. Bordo-mavili idareciler, oyuncuya da projeleri anlatarak son görüşmeleri yapıyor.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap