SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transferi bitirmek için düğmeye bastı! Piazon'un bonservisi alınacak!

Trabzonspor transferi bitirmek için düğmeye bastı! Piazon'un bonservisi alınacak!

01 Mayıs 2020 Cuma - 13:17




Chelsea’nın 7 sezonda 7 takıma kiraladığı 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Portekiz’den de ayrılmak istiyor. Bordo-Mavililerin teknik ekibinde yer alan Eddie Newton ise bu ismi Trabzonspor’a kazandırmak istiyor...





Chelsea'da bekleneni veremeyen ve sürekli her sezon başka bir takıma kiralanan Lucas Piazon sezon başında Portekiz takımı Rio Ave’ye kiralanmıştı. 2 yıllığına bu takıma kiralanan Brezilyalı oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen Portekiz’den ayrılma kararı aldığı belirtildi. Menajerler aracılığıyla bu oyuncunun da Trabzonspor’a önerildiği ifade edildi.

İngiliz kulübüne dönmek istemeyen ve kendisini Chelsea’dan tanıyan Eddie Newton’a, ‘Trabzonspor’da oynamak isterim’ diyen Piazon için Bordo-Mavili kurmaylarında yeşil ışık yaktığı belirtildi. Newton’un da yönetime sunduğu raporda, “Lucas her iki kanat ve orta sahada oynayabiliyor. Kendisini Chelsea’ye ben aldırmıştım. Nwakaeme’ye iyi bir alternatif olabilir” görüşlerine yer verdiği belirtildi.

Bunun üzerine ise Trabzonspor yönetiminin 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun şartlarını araştırmaya başladığı ifade edildi. Piazon’un, Rio Ave’deki kiralık sözleşmesini feshedebilirse gelecek sezon Trabzonspor’da forma giyebileceği ifade edildi. Ayrıca Bordo-Mavili kulüple 2 yıllık anlaşma yapmak isteyen Brezilyalı kanat oyuncusunun yıllık 1 Milyon Euro istediği de kaydedildi.

LUCAS PİAZON KİMDİR?

Adı: Gustavo Lucas Domingues Piazon
Yaş: 26
Boy: 1,82 m
Uyruk: Brezilya -Italya
Mevki: Forvet - Sol Kanat
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: Rio Ave
Söz. Bit. Tar. : 30.06.2022

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
5
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap