SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transfere doymuyor! Stoperde rota yeniden Deli

Trabzonspor transfere doymuyor! Stoperde rota yeniden Deli

20 Ağustos 2021 Cuma - 11:40




Cornelius ve Siopis’i de renklerine bağlayıp kadrosunu iyice güçlendiren Trabzonspor’da sıra stoper takviyesine geldi. Maliyeti nedeniyle Kouyate’den vazgeçen Trabzonspor, Simon Deli’yi kadrosuna katmak adına yoğun mesai içerisinde. İşte detaylar...





Cornelius’u renklerine bağladıktan sonra stoper transferi için de girişimlerini hızlandıran Trabzonspor Yönetimi, Simon Deli konusunda girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın takımında görmeyi çok istediği oyuncu için resmi görüşmeler yeniden başladı. Menajeri tarafından Süper Lig ’den farklı takımlara da sunulması nedeniyle geri adım atan Bordo-Mavililer, oyuncu tarafının verilen teklife yanaşması nedeniyle bir kez daha yıldız stoperi gündemine aldı.

Club Brugge’ün 2019’da 2.5 milyon Euro ödeyerek renklerine bağladığı Deli, geride kalan sezonu Slavia Prag’da kiralık olarak geçirmişti. Başarılı savunmacı toplam 33 resmi maça çıkarken, 1 kez de fileleri sarsmayı başardı.

Bonservisi 2 milyon

Vitor Hugo - Edgar ikilisinin seviyesini artıracak bir takviye yapmak isteyen Karadeniz ekibi, bu transferi kısa zamanda bitirmek için büyük mesai harcıyor. Hem oyuncu kanadı hem de kulübüyle görüşmeler sürüyor. Belçika temsilcisinin Deli’nin bonservisine 2 milyon Euro yani yaklaşık 20 milyon TL istediği ifade ediliyor.





Beğendim
14
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap