SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı!

Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı!

06 Eylül 2021 Pazartesi - 22:21




Trabzonspor, Gürcistan'ın Dinamo Batumi takımında forma giyen 19 yaşındaki sol bek Irakli Azarovi transferinde mutlu sona çok yaklaştı.





Trabzonspor Irakli Azarovi transferini bitirmek için son düzlükte. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kalan oyuncunun kulübü Dinamo Batumi'ye teklifini yükseltip gönderen Trabzonspor bu transferde oldukça ısrarlı.

Teklifini 800 bin euro’ya yükselten bordo-mavililer, Dinamo Batumi'nin de olumlu dönüş vermesiyle görüşmeleri sıklaştırdı. İspanya ile oynanan milli maçta görev alan 19 yaşındaki sol bek oyuncusuyla anlaşma ise tamam.

Transferin kısa süre içerisinde netleşmesi  bekleniyor.

IRAKLI AZAROVI KİMDİR?

21 Ocak 2002 tarihinde Gürcistan'ın başkenti Batum'da doğdu. 19 yaşındadır. Futbola da şehrin ve ülkenin en büyük takımlarından Dinamo Tiflis alt yapısında başladı. Ocak ayında Dinamo Batumi'ye transfer oldu. Dinamo Tiflis'te 14, Dinamo Batumi'de ise 26 kez forma giydi. Bu karşılaşmalarda 2 gol 5 asist yaparak dikkat çekti. Gürcistan milli takımlarını tüm kategorilerde 31 kez terletip 2 gol sevinci yaşadı. Kariyerinde Gürcistan Kupası zaferi bulunuyor. Piyasa değeri ise 250 bin euro.

Beğendim
55
Sevdim
16
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap