SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, transferde atağa kalktı!

Trabzonspor, transferde atağa kalktı!

07 Aralık 2019 Cumartesi - 15:04




Galatasaray derbisinde yenilen son dakika golüyle morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, Altay galibiyeti ve sakatlardan gelen iyi haberlerin ardından camiada olumlu bir hava hakim oldu...





Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermek istiyor...

Süper Lig'de son olarak Galatasaray ile karşılaşan Trabzonspor, son dakikada yediği gole engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu moral bozukluğuyla Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Altay ile karşılaşan Karadeniz temsilcisi, sahadan 2-1 galip ayrıldı.




Bu sezon Trabzonspor'un başı, savunma sıkıntılarıyla dertteydi... Fırtına, ligin ilk 10 haftasında kalesini gole kapatamamıştı.

Daha sonra Hosseini'nin ön liberoda oynadığı iki karşılaşmada gol yemeyen Trabzonspor, Galatasaray maçında son dakikada gelen gole engel olamadı.




GÖZLER TRANSFERE ÇEVRİLDİ

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen bordo-mavililerde bir yandan da takıma yapılacak takviyeler değerlendiriliyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı.




KANGA'NIN FIRTINA AŞKI

Karadeniz devinin Avrupa Ligi elemeleri 3. turunda saf dışında bıraktığı Sparta Prag'ın 29 yaşındaki ofansif orta sahası Guelor Kanga Kaku, performansı ile göz doldurmuştu.




Fırtına'ya 1 gol atan ve 2 de asist yapan Kanga, bu sezon ligde şu ana kadar 19 maçta 10 gol ve 7 asistlik inanılmaz bir performans ortaya koydu.

Trabzonspor'un Kanga'yı takibe aldığı ortaya çıktı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek 1.67 boyundaki oyuncuyu devre arasında alma planı yapan Fırtına, kulübünün 4 milyon euro'ya yakın bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle bu transferi askıya almıştı.

Ancak Kanga'nın Fırtına'da oynamak istediği ve bu nedenle devre arası olmasa bile sezon sonu gelebileceği belirtildi.




 
Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap