SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transfer ateşini yaktı! Ateş gibi liste

Trabzonspor transfer ateşini yaktı! Ateş gibi liste

Karadeniz Özel

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:42




Bu transfer gerçekleşirse, yeni sezonda bordo-mavili taraftarlar yerlerinde oturamayacak





// Karadeniz Özel // Kendi oyun planına uygun isimler üzerinde ısrarcı olan teknik direktör Abdullah Avcı, İzleme Komitesi ile yaptığı toplantının ardından alınacak futbolcuları belirledi.

Listede, Edin Visca, Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Enis Destan, Youssouf Sabaly ve Georgios Giakoumakis’in adladı var.

Yeni sezon için kolları sıvayan ve transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor’da alınacak oyuncuların adları da ortaya çıkmaya başladı. Yönetime yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, İzleme Komitesi ile sürekli bir arada olan ve sık sık toplantı yapan teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezonda kadroda görmek istediği isimleri belirleri. Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, liste bir hayli uzun ve bir o kadar da kaliteli futbolculardan oluşuyor.

Başakşehir kaptanı Edin Visca, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’da forma giyen ve bir çok bölgede görev yapan Kaan Ayhan, Bordeaux ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki Senegalli sağ bek Youssouf Sabaly, Beşiktaş’tan ayrılacağını açıklayan Dorukhan Toköz, Altınordu’nun genç golcüsü Enis Destan, Hollanda’nın Venlo takımında oynayan Yunan forvet Georgios Giakoumakis listenin önemli isimleri olarak dikkat çekiyor.

Bu oyuncularla temasların devam ettiği, önerilen şartlarda anlaşma sağlanması halinde ön protokol yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap