SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor traftarı: Marcone gelirse ezer geçeriz

Trabzonspor traftarı: Marcone gelirse ezer geçeriz

24 Ağustos 2020 Pazartesi - 14:31




Bordo-mavili taraftarlar, videolarını yüzlerce kez izlediği Arjantinli orta saha için bu yorumu yapıyor: İvan Marcone alınırsa rakipler bizim orta sahayı geçmek için tankla tüfekle saldırmaları gerekecek





Korona testi pozitif çıktığı için Trabzonspor’a geliş tarihi uzayan Boca Juniors’lu İvan Marcone daha formayı giymeden taraftar ve camiayı heyecanlandırdı.
Tangocu orta sahanın tam aranan kan olduğunu dile getiren taraftarlar, “Deli fişek bir yapısı var. Hem topu iyi kullanıyor hem de rakiplerle adeta savaşıyor. O oynarsa stopere bile gerek yok. Bu sezon Flavio, Marcone ve Abdülkadir Parmaklı orta sahayı rakiplerin geçmesi için tankla, tüfekle saldırmaları gerekiyor” dediler.

Arjantin ekibi Boca Juniors’un formasını giyen 30 yaşında olan İvan Marcone ön libero ve merkez orta saha oynuyor. Trabzonspor, 2023 yılına kadar Boca ile sözleşmesi bulunan Tangocu yıldızı satın alma opsiyonlu transfer etmek istiyor. Marcone bu sezon toplam 16 maçta forma giydi.

Beğendim
11
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap