SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarı Ünal Karaman'ı istiyor!

Trabzonspor taraftarı Ünal Karaman'ı istiyor!

27 Ekim 2020 Salı - 10:56




Trabzonspor kötü günler geçiriyor... İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın takımı devre arasına kadar götürmesi zor görünüyor. Yerine düşünülen ve ilk kez görüşülen isimse Abdullah Avcı... Görüşmeler sürüyor ancak şartların ağırlığı yönetimi düşündürüyor. Akıllara gelen isimse Ünal Karaman... Sene başında istifa etmek zorunda kalan Karaman için kulis çalışmaları başladı.





Trabzonspor Eddie Newton'ın yerine hoca arıyor. Abdullah Avcı ismi kamuoyunun önüne atıldı ancak hiç kimsenin içine tam olarak sinmedi. Avcı da Beşiktaş'la olan sözleşme şartlarında ısrar edince yönetim başka arayışlara da girdi. Akıllara Ünal Karaman ismi geldi. Kimse direk Başkan'a bu söylemeye cesaret edemedi ancak taraftarların sosyal medyadaki baskısı arttı. Sene başında bir anda istifa ederek şoke eden Karaman'ın gidişi herkesi çok üzmüştü. Müthiş başarılı bir sezonun tam ortasında takım şampiyonluğa koşarken tamamen kişisel nedenlerle Ünal Karaman'ın takımdan ayrılmak zorunda bırakılması kimsenin içine sinmemişti.

YÖNETİME BÜYÜK BASKI

Gelinen noktada herkes zararlı çıkıyor... Takımın içine düştüğü durum yüzünden taraftarlar yönetime ve Ünal Karaman'ın gidişine sebep olduğu iddia edilen herkese tepki göstermeye başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, sezon sonu şampiyonluk ipinin göğüslenememesi durumunda koltuğunu korumasının zor olduğu iddia ediliyor. En büyük rakiplerinin tel tel döküldüğü, büyük sorunlarla boğuştuğu ve her sene en fazla 3 büyüklerden 1 tanesinin yarışta olduğu bu dönemlerde Trabzonspor'un şampiyon olamamasının tamamen yönetimsel hatalardan olduğu taraftarlarca dile getiriliyor.

TARİHİ FIRSATLAR KAÇIYOR

Rakipsizlikten Başakşehir'in şampiyon olduğu, bu sene Alanya'nın non-stop ilerlediğini iddia eden taraftarlar, Trabzonspor için şampiyonluk hasretinin sona ermesi için tarihi zamanlardan geçildiği vurgulanıyor. Kavgaları, kişisel hırsları ve egoları bir tarafa bırakıp Trabzonspor için birlik olma zamanı olduğunu savunan taraftarlar, Ünal Karaman için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğinin altını çiziyorlar. Gerekirse Karaman sorununu çözmek için devlet büyüklerinin bile devreye girmesini isteyen taraftarlar, aksi takdirde bu senenin de heba olacağını, kötü gidişe şimdi dur demeyince en az 2-3 senede toparlanmanın imkansız olduğunu iddia ediyorlar.


Beğendim
22
Sevdim
3
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap